Yhteistyö Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa

Kassatieto Oy on suomalainen perheyritys, paperinjalostustehdas ja myymälätarviketukkuri. Kassatieto on jo vuosia kehittänyt suomalaisille apteekeille suunnattua Perheteema – tuotesarjaansa. Sarjan myymälätarvikkeet on käytössä sadoissa apteekeissa ympäri Suomen. Nyt voimme ylpeänä tiedottaa tuotesarjan yhteistyöstä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Yhteistyö Apteekkien Perheteematuotteiden kanssa

Kassatieto ohjaa 15.4.2018 alkaen kaikista myydyistä perheteemakasseista tukea Suomen luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön. Yhteistyön piirissä ovat Perheteemaiset Apteekki- paperipussit, paperikassit sekä muovikassit. Kyseessä on virallinen sopimusyhteistyö ja tuki maksetaan Kassatiedon toimesta Suomen Luonnonsuojelu-liitolle jokaisesta apteekille myydystä laatikosta ajalla 15.4.2018-15.4.2019.

This slideshow requires JavaScript.

Apteekki tuntee oman asiakaskuntansa toiveet


Paperi- ja muovimateriaalien käyttö sekä ekologisuus ovat ajankohtaisia aiheita maailmalla. Kaikilla toimialoilla kassien käytöstä luopuminen ei ole niin yksioikoista kuin toisilla. Apteekkialalla kysymykseen liittyy myös yksityisyydensuoja sekä muita palvelullisia näkökulmia.

Apteekkeja kehotetaan kerryttämään hyvää


Apteekki voi myös itse lisätä hyvää tekemällä käytetyistä kasseista vapaaehtoisen lisälahjoituksen Kassatiedon ohjaaman tuen lisäksi.

SLL lahjoitus juliste

Tavoitteena myös levittää tietoisuutta


Rahallisen tuen lisäksi yhteistyön tarkoituksena on yhä lisätä tietoisuutta Suomen luonnonsuojeluliiton tekemästä työstä ja innostaa ihmisiä paikallisesti vaikkapa tutustumaan liiton toimintaan. Kassatieto on halunnut ohjata oman tukensa juuri metsiensuojelutyöhön, josta voit lukea lisää täältä.

Apteekki voi tehdä hyvää ottamalla käyttöön Perheteematuotteet!

Yhteistyö Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa tarkoittaa myös, että Kassatieto ottaa tuotekehityksessään huomioon Suomen luonnonsuojeluliiton lausumat pohtiessaan tulevaa tuotevalikoimaa ja materiaalivalintoja.

Voitte lukea lisää Kassatiedon vastuullisuus- lupauksista täällä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close