Yhteistyö Kassatieto ja Suomen luonnonsuojeluliitto

Yhteistyö Apteekkien Perheteematuotteiden kanssa

Kassatieto ohjaa 15.4.2018 alkaen apteekeille myydyistä perheteemakasseista tukea Suomen luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön. Yhteistyön piirissä ovat Perheteemaiset Apteekki- paperipussit, paperikassit sekä muovikassit. Kyseessä on virallinen sopimusyhteistyö ja tuki maksetaan Kassatiedon toimesta Suomen Luonnonsuojeluliitolle jokaisesta apteekille myydystä laatikosta ajalla 15.4.2018-15.4.2019.

Käyttäessänne apteekissanne Perheteema-myymälätarvikkeita, saatte tuotteisiin liittyvästä luonnonsuojelutuesta kertovat infon käytettäväksi esillä myymälässä.

This slideshow requires JavaScript.

Käyttämällä Perheteemakasseja olette siis jo mukana hyvän tekemisessä.

Apteekki tuntee oman asiakaskuntansa toiveet


Paperi- ja muovimateriaalien käyttö sekä ekologisuus ovat ajankohtaisia aiheita maailmalla. Kaikilla toimialoilla kassien käytöstä luopuminen ei ole niin yksioikoista kuin toisilla. Apteekkialalla kysymykseen liittyy myös yksityisyydensuoja sekä muita palvelullisia näkökulmia.

Apteekki päättää itse palveleeko asiakkaansa veloituksettomalla kassilla vai ottaako kasseista maksun. Käytännöt ovat murroksessa. Jokainen tuntee oman asiakaskuntansa itse parhaiten, ja muodostaa omalle toiminnalleen parhaan käytännön. Voimme kantaa kaikissa toimintamalleissa kortemme kekoon käyttämällä kasseja vastuullisesti, tarjoamalla kuluttajalle valinnanvapauden ja tekemällä ohessa hyvää.

Kerrytä lisää hyvää ja saa myös lisää positiivista näkyvyyttä


Apteekkinne voi myös itse lisätä Kassatiedon ohjaaman tuen lisäksi kasseihin vapaaehtoisen lisälahjoituksen, jolloin toimitamme käyttöönne omasta lahjoituksestanne kertovan materiaalin oman apteekkinne nimellä sekä julisteen ja verkkomateriaalin. Oman lahjoituksenne kohteen voitte valita itse, Kassatiedon tuki maksetaan metsiensuojeluun.

SLL lahjoitus juliste
Jos olet kiinnostunut lisälahjoittamisesta, käytännön toteutuksesta voi kysellä lisää: julia.laaksonen@kassatieto.com

Huomioithan, että Suomen Luonnonsuojeluliiton logojen tai nimen käyttö omin päin myymälämarkkinoinnissa ei ole sallittua. Perheteematuotteiden yhteydessä käyttö on sallittua Kassatiedon materiaaleilla tai erikseen hyväksytetyillä materiaaleilla.

Tavoitteena myös levittää tietoisuutta


Rahallisen tuen lisäksi yhteistyön tarkoituksena on yhä lisätä tietoisuutta Suomen luonnonsuojeluliiton tekemästä työstä ja innostaa ihmisiä paikallisesti vaikkapa tutustumaan liiton toimintaan. Kassatieto on halunnut ohjata oman tukensa juuri metsiensuojelutyöhön, josta voit lukea lisää täältä.

Ole Sinäkin mukana positiivisessa viestinnässä ja tee hyvää ottamalla käyttöön Perheteematuotteet!

Lisäksi yhteistyön myötä Kassatieto ottaa tuotekehityksessään huomioon Suomen luonnonsuojeluliiton lausumat. Voitte lukea lisää Kassatiedon vastuullisuus- lupauksista täällä.

Kysy lisää yhteistyöstä sähköpostitse julia.laaksonen@kassatieto.com tai helposti alla olevalla lomakkeella. Lähetämme mieluusti Perheteematuotteista teille mallit sekä hinnaston, ja pääsette heti mukaan tekemään hyvää!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close