Kaikki myymälätarvikkeet ja pakkaustarvikkeet omalla logolla tai painatuksella. Paperikassit omalla logolla alkaen 100kpl! Pienet erät paperikasseja tehdään digipainatuksena nopealla toimitusajalla. Suuremmat erät painatetaan jo kassituotannossa kustannustehokkaasti. Myös kuittirullat ja kierrätysmuovikassit painatuksella.

Paperikassit

Sekä nyörisankaisen että litteäsankaisen kassin saa omalla painatuksella. Standardikokoja on noin 20. Suuremmat erät saa toki omilla kustomoiduilla mitoilla.

Palvelua joka tarpeeseen

Pienemmät erät (100-1000kpl) nopeasti digipainatuksella – ei painolaattakuluja ja nopea toimitus noin 3 viikkoa!

Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan tuotteen joka sopii käyttötarkoitukseesi, aikatauluusi ja budjettiisi. Verkkokaupastamme näet myös paljon hintaesimerkkejä painetuille paperikasseille.

Kuittirullat

Sekä kassakuittirullat että maksupääterulla taustapainatuksella. Minimi valmistusmäärä vain 500 rullaa. Kuitin taustalla imagomainontaa tai QR-koodilla kampanjoita tai palautelomake. Käytä asiakkaasi käteen jaettava mainospaikka hyödyksesi.

FAQ: Usein kysytyt kysymykset logopainetuista tuotteista ➔

Muovikassit

Eri malliset ja kokoiset muovikassit omalla painatuksella. Henkselimallinen ruokakassi tai kahvallinen ostoskassi painettuna 1-8 väriä aina 100% painoalaan saakka.

Muovikassiemme valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaalia. Pienet tarvikepussit, henkselikassit, tapettikassit ja kaikki kokovariaatiot saatavilla.

Muut logotuotteet

  • Paperipussit ilman sankoja omalla logolla.
  • Rakennusmuovit ja suojamuovit omalla painatuksella.
  • Hinnoitteluetiketit ja hinnoitteluarkit omissa väreissä tai omalla logolla.
  • Pysäköintivirhemaksurullat, erilaiset lipukkeet ja tarratuotteet automaatteihin, koneisiin ja tulostimiin.
  • Edustamamme tehtaat valmistavat valtavasti erilaisia paperi-, muovi- ja tarratuotteita. Moni tuotevariaatio tai spesifiin käyttötarkoitukseen oleva tuote on kauttamme saatavilla.

Kaikki tuotteemme

Suurtulostus

Suurtulostusrullat kaikissa leveyksissä kopio- ja painotaloille sekä julistetulostukseen.

Myymälöihin

Tarvikkeet kassalle, myymälään ja kaupan erikoisosastoille.

Erikoismyymälät

Apteekin, kivijalkamyymälän ja erikoisliikkeen tarvikkeet.

Jälleenmyyntiin

Kuittirullat, paperituotteet ja myymälätarvikkeet – etsimme uusia jälleenmyyjiä.

Logopainetut tuotteet

Erikoismyymälöille, myymäläketjuille, seuroille ja messuille kaikki tuotteet myös omalle brändi-ilmeellenne kustomoituina.