test page 1001

Mitä Kassatiedolla tehdään paperista? Svaippaa kuvia ja tutustu tehtaaseemme!

Paperia löytyy sen monissa muodoissa useista tuotteistamme, mutta tutustutaan nyt tulevan Puun päivän kunniaksi oman tuotantomme HANKI-suurkuvatulostusrullien valmistamiseen. 💡

Valmista paperia ...toimitetaan meille Kassatiedolle jumborullina. Jumbot ovat näitä paksuja ja painavia valtavalta kassarullalta näyttäviä paperirullia.

Nuo jumborullat ovat kovin vaikeita käsiteltäviä, joten teemme asiakkaillemme palveluksen ja jalostamme omalla tehtaallamme niistä standardimittaisia suurkuvatulostusrullia.

Valittuamme halutun paperilaadun asetamme jumborullan koneeseen. Kone vetää rullasta paperin sisuksiinsa ja syöttää sen toisesta päästä ulos leikaten leveän paperin määrittelemiimme pienempiin leveyksiin. Leveydet ovat usein standardimittaisia, mutta valmistamme rullia myös räätälöitynä halutun kokoisina.

Samainen kone rullaa paperin halutun pituuden mukaan. Rulla voidaan esimerkiksi valmistaa 914 mm leveänä ja siihen rullataan 175 metriä 75 g vahvuista paperia. Mitat ja paperin vahvuus vaihtelee asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Nämä suurkuvatulostusrullat sitten jatkavat matkaa pakkauspisteelle ja siitä eteenpäin asiakkaillemme. Rullien paperit päätyvät arkkitehtipiirustuksiin, kadunvarsimainoksiin, julisteisiin ja moniin muihin paikkoihin, joissa sinäkin olet ehkä niihin tietämättäsi törmännyt.

Suurkuvatulostusrullissamme käytetään kotimaista UPM:n FSC-sertifioitua paperia ja niillä on Avainlippu. 🇫🇮 Kotimainen tuote, joka tukee suomalaista työtä!

FSC-sertifiointi takaa mm. kestävän metsäteollisuuden ja työntekijöiden riittävän palkan ja turvallisuuden toteutumisen.

Lue lisää
kassatieto.com
suomalainentyo.fi
fsc.org

Monivaiheinen, mutta simppeli prosessi saa aikaan sinunkin paperisi! 🌲Tulevan Puun päivän kunniaksi tutustutaan Kassatiedolla puun ja paperin sielunelämään.

Isosta tukkipuusta, eli n. 20 metriä korkeasta puusta, alimmat nelisen metriä lähtevät sahalle ja loput ...massatehtaalle.

Massatehtaalla puukuidut irrotetaan toisistaan joko kemiallisesti (keitetään keittokemikaaleissa) tai mekaanisesti (hieromalla tai hiertämällä). Kuivaamalla siitä tehdään massaa, jonka matka jatkuu paperitehtaalle. Massa voi olla myös kierrätettyä, eli uusiomassaa, josta syntyy uusiopaperia.

Paperitehtaalla valmistetaan näistä massoista sitten, mitäs muuta kuin, paperia. Veteen sekoitettu massa ohjataan viiralle, eli verkolle, jolle se levittyy ison vesipitoisuuden avulla tasaisesti. Massasta valtaosa onkin siis tässä vaiheessa vielä vettä.

Viiralta se kulkeutuu paperikoneelle, jonka jälkeen seos kuivatellaan. Kuivuessaan kuidut tarttuvat toisiinsa ja seos pysyy kasassa. Näin puusta syntyy paperi!

Lähteet:
suomenluonnonpaiva.fi
forest.fi
metsäteollisuus.fi
Tehdaskuvat:
upmpulp.com

27.9. vietetään Puun päivää! 🌲 Sen kunniaksi tutustutaan seuraavien postausten aikana vähän puun kasvuun, matkaan ja mitä siitä tehdään Kassatiedolla.

Suomen metsissä puuta on n. 2,5 miljardia kuutiometriä. Puu kasvaa suomessa vain kasvukauden aikana, eli n. 100 päivää ...vuodessa, joka tekee puusta tiukkasyistä ja hyvälaatuista. Vuosittainen puuston kasvu Suomen metsissä on 103 miljoonaa kuutiota.

Vaikeaselkoinen määrä, joka ei kerro monelle juuri mitään. 🧐 Joten selkiytetään!

Yhdestä kuutiometristä puuta saadaan pehmopaperit vuodeksi 12:lle suomalaiselle tai 100 000 A4-arkkia paperia konttoreihin. Iso määrä tarpeellista tavaraa meille kaikille kasvaa siis hurjat määrät Suomen metsissä joka vuosi.

Seuraavassa postauksessa katsotaan miten siitä puusta saadaan paperia! 😍

Lähteet:
suomenluonnonpaiva.fi
forest.fi
metsäteollisuus.fi

#puunpäivä #metsä #kassatieto #suomalainen

Brändiin sopivia pakkausmateriaaleja suunnitellessa ei aina tarvitse tyytyä pelkkään logoon. Yritysilmeeseen sopivaa kokonaistunnelmaa voi hakea pienillä yksityiskohdilla, yhteensointuvilla sävyillä ja vaikkapa simppeleillä tarroilla, kuten tässä kuvan esimerkissä.

Vaihtoehtoja... on monia! Jos oma ajatusmaailma ei taivu virittelemään ideoita uusille taajuuksille, kysy meiltä lisää, niin suunnitellaan teille sopivat pussit ja pakkaukset!

#omallalogolla #kassatieto #postituspussi #postipaketti #pakkaus

Siellä se rakentuu, Kassatiedon uudet toimitilat!

Meidän on ilo ilmoittaa, että Kassatieto muuttaa Ylöjärven Kolmenkulmaan! Muuton arvioitu ajankohta on vuodenvaihteessa. Toimintamme jatkuu normaalisti ennen ja jälkeen muuton, ja parhaan kykymme mukaan myös muuton aikana, jonka ...lupaamme hoitaa sutjakasti ja huomiota herättämättä. 😊

Mukavaa päästä mukaan Kolmenkulman kasvavalle ja kehittyvälle alueelle. 🤝

#kassatieto #kolmenkulma #myymälätarvikkeet #apteekkitarvikkeet

Otamme vastaan taimikassien ennakkotilauksia ensi vuodelle! 🌱

Nyt on oikea aika valmistautua ensi vuoden sesonkiin. Kun tilaat taimikassit omalla logolla ennakkoon, saat hyödynnettyä ennakkotilaajan edut! Samalla katsotaan hyvissä ajoin painoaineistonne kuntoon ja lopulta toimitetaan... kassit ennen sesongin alkua perille toimipaikkaasi.

Ja näin on yksi asia taas ensi sesongin to do-listaltasi pyyhitty pois. 😊

moc.o1695740271teita1695740271ssak@1695740271ulevl1695740271apsak1695740271aisa1695740271
kassatieto.com

#taimikassit #puutarhamyymälä #taimit #myymälätarvikkeet #paperikassit #kassatieto

Viralliset Avainapteekit-logotuotteet Kassatiedolta! Erityisesti pirteä kassarullamme on ollut apteekkien ja ilmeisesti myös apteekkien asiakkaiden mieleen. 🥰 Tämä kassarulla on meidän suunnittelema ja sitä myötä saatavilla vain meiltä.

Näiden lisäksi laajasta ...hyllynreunatarravalikoimastamme löytyy oranssin lisäksi tietysti myös muita kivoja värejä, joilla laitat myyntiin vauhtia apteekkisi kampanjan tyyliin sopivilla sävyillä.

www.kassatieto.com

#apteekki #apteekkitarvikkeet #kassatieto #avainapteekit #avainapteekki

Lippu liehuu tänään virallisesti ensimmäistä kertaa Suomen Luonnolle, kun päivä vakiintui virallisesti liputuspäiväksi! 🇫🇮

Tänään on siis oiva päivä ottaa pieni hetki aikaa, pakata mukaan mustikkapiirakkaa ja kahvit, ja lähteä poluille ja puistoihin ihmettelemään ...tarkemmin mitä kaikkea luonnossa tapahtuu.

Ja osuvasti tänään vietetään myös Nuku yö ulkona -päivää. ⛺️ Jos aistit herkistyvät yöllä yksinäisyydessä liikaakin, järjestetään ympäri Suomea yhteisiä tempauksia, jossa pääsee harjoittelemaan ulkona yöpymistä porukassa.

Lukaise lisää www.suomenluonnonpaiva.fi ja www.suomenlatu.fi

#nukuyöulkona #suomenlatu #suomenluonnonpäivä #kassatieto

Onko toimi- tai säilytystilat kortilla kun puiset kuormalavat jäävät pyörimään nurkkiin? Apuun tulee tämä arjen helpotus, eli pahvilava.

Pahvilava on suosittu esimerkiksi apteekeissa ja muissa pienissä putiikeissa, joissa puisten kuormalavojen kätevä kierrättäminen on joko ...vaikeaa tai jopa mahdotonta. Pahvilava on kevyt käsitellä (vain 2,5kg) ja käytön jälkeen sitä voi jatkohyödyntää omassa varastoinnissa ja esillepanossa tai kierrättää pahvinkeräykseen. Täydellistä! 🤩

Verkkokaupasta tilatessasi sujauta siis kassalla ostoskoriin myös pahvilava (8,00 € alv. 0%) tai mainitse siitä tilausta tehdessäsi puhelimitse tai sähköpostitse, niin pakkaamme tilauksesi kierrätettävälle pahvilavalle.

#kassatieto #pahvilava #kraftpal #kuormalava #myymälätarvikkeet #apteekkitarvikkeet