Kassatiedon oma tuotanto keskittyy paperin konvertointiin. Laajan tukkuvalikoimamme mahdollistavat laadukkaat yhteistyökumppanit.

Kassatieto

Omassa tuotannossamme keskitymme rullapapereiden tuotantoon.

Rullatuotanto muodostuu kahdesta päävaiheesta: pituusleikkauksesta ja rullauksesta sekä lopputuotteen pakkauksesta. Kassatiedolla on käytössään kaksi automatisoitua tuotantolinjaa. Ne mahdollistavat lähes rajattomasti eri rullaleveyksiä aina 2,5 metriin asti. Rullien ja hylsyjen halkaisijoissa pystytään tarjoamaan erilaisiin käyttötarkoituksiin laaja valikoima. Modernien pituusleikkurien perässä on pakkauslinjat, jotka mahdollistavat monipuolisen valikoiman eri lopputuotteita.

Euroopan suurin kassarullien tuotantolaitos Franz Veit

Kassatieto on yksi suurimpia kassarullien toimittajia Suomen markkinalla. Oman tuotantolaitoksemme keskittyessä wide format – tuotantoon, kumppanimme kuittirullien konvertoinnissa on Euroopan vanhin ja suurin tuotantolaitos Franz Veit Gmbh Saksassa.
Kassatiedon lämpöpaperimateriaali on 80-luvulta alkaen ollut saksalainen Koehler, ja tuotteiden materiaali on tänä päivänä kumppanuuden myötäkin sama laadukas paperi.

Franz Veit on perheyritys, joka on perustettu 1906. Kumppanuus perustuu yhteisiin arvoihin; materiaalien vastuullisuus ja laatu sekä perheyrittäjyys ja yhteistyö. Franz Veitin yli sadan vuoden kokemus takaa markkinoiden laadukkaimman tuotteen.

Kassatiedon kuittirullavalikoima on FSC-sertifioitua sekä bisfenoli A-vapaata paperia.

Paperikassit valmistuvat myös Euroopassa

Kassatiedon paperikassikumppani on Papiroti d.o.o tehdas Sloveniassa. Moderni tuotantolaitos ja mahtava tiimi Senovossa takaa Kassatiedolle kustannustehokkaan ja laadukkaan paperikassivalikoiman ja yhdessä olemme toimittaneet Suomen markkinalle upeita kassi-designeja jo useiden vuosien ajan.

Papiroti d.o.o on FSC-sertifioitu tehdas. Saatavilla on myös 100% kierrätysmateriaalista valmistetut kassit. Painovärit ovat vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Vahvasti kasvava Papiroti investoi jatkuvasti uuteen konekantaan paperikassien kysynnän kasvaessa Euroopassa..

Tuotantokumppanuuksia ympäri Euroopan

Myymälätarvikkeiden maahantuojana ja tukkuna haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman hyvin valmistettuja tuotteita. Tehdaskumppaneita meillä on kymmeniä aina suurista tehtaista pienempiin erikoistuneisiin valmistajiin, joiden kanssa teemme yhteistyötä vaikkapa yhden tietyn tuotteen parissa.

Kaikki valmistavat tehtaat sijaitsevat Euroopassa. Laadukkaita tuotteita saatetaan valmistaa muuallakin, mutta me olemme linjanneet kumppanuuspiirimme tehokkaan logistisen matkan päähän sekä ekologisista että sosiaalisista syistä. Me haluamme tuntea kumppanimme, ja auditoimme jokaisen valmistavan tehtaan henkilökohtaisesti.

Valikoimassamme on myös monien suomalaisten pienvalmistajien tuotteita. Esimerkkinä oman brändimme Kassaset-kassanäyttöjen puhdistussetti, joka valmistetaan Nokialla.