Suojakypärä Petzl Vertex

Kirjautumalla sisään, näet toimialakohtaiset tuotteet ja edut

Suojakypärä Petzl Vertex on laadukas turvakypärä ammattilaiskäyttöön ja putoamisvaaraolosuhteisiin. Säädettävällä Centerfit-mekanismilla ja 6-pistehihnastolla kypärä istuu aina tukevasti ja tuntuu mukavalta käytössä. Erilaiset kiinnityspisteet suojaimille ja valaisimille tekevät kypärästä monikäyttöisen. Leukahihnan kaksi asetusta mahdollistaa joko kypärän leukahihnan irtoamisen nykäisystä mahdollisessa takertumistilanteessa tai estää kypärän irtoamisen putoamistilanteessa.

69,90  (Alv. 0%)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Esiasennettu leukaremmi 4-pisteremmillä ja 6-pistehihnasto.
Säädettävä Centerfit-mekanismi keskittää kypärän painopisteen.
Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä
Flip&Fit -sisäosa lisää kypärän istuvuutta ja mahdollistaa myös sisäosan taittamisen kypärän sisään, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia.
Dual-leukahihnan ansiosta kypärä soveltuu sekä korkeanpaikan (EN 12492) että tasamaan (EN 397) työskentelyyn: leukahihnassa valittavissa kaksi asetusta, joista toinen estää kypärän irtoamisen putoamistilanteissa, ja toinen avaa takertumistilanteessa nykäisystä leukahihnan.
Kypärässä ei ole näkökenttää rajoittavaa lippaa.

Paino: 490 g

Hyväksyntä: EN 397, EN 12492 (lukuunottamatta ilmanvaihtoa, kohdat 4.1.4,6,7), EN 50365 (voidaan käyttää lähellä matalajänniteasennuksia, joiden jännite on korkeintaan 1 500 VDC (tai 1000 VAC)), ANSI Z89.1-2014 tyyppi I E-luokka: kypärä on testattu 20 000 V:n jännitteellä, EAC, AS/NZS 1801

Kypärään on saatavissa monia lisävarusteita. Kypärässä on valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Kypärässä on neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille. Petzl kypärät ovat yhteensopivia yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten kanssa (esim. Peltor ja Zekler ja 3M).

Lisätiedot

Valitse väri

Oranssi, Valkoinen, Keltainen