Tuotteet

Myymälätarvikkeet

Toimitamme myymälätarvikkeet niin pienille erikoismyymälöille kuin suurille myymäläketjuille. Esimerkiksi paperikassit saatavilla sekä silkkipainatuksella alkaen kymmenistä kappaleista aina suuriin tuotantoeriin äärimmäisen kustannustehokkaasti.

Pakkaustarvikkeiden ja kassarullien lisäksi Kassatiedolta pullonpalautusrullat sekä -säkit, hevi-osaston pussit ja vaakaetiketit sekä hinnoittelutuotteet.

K-kauppiaan tarvikkeet

Kassatieto on tehnyt yhteistyötä K-kauppiaiden kanssa useiden vuosien ajan. Toimitamme painettuja muovikasseja, paperikasseja sekä perustarvikkeita satoihin marketteihin ja supermarketteihin ympäri Suomen. Yhteistyössä kauppiaiden kanssa olemme kehittäneet useita tuotteita, jotka ovat nyt vaivattomasti muidenkin kauppiaiden saatavilla. Esimerkiksi edullinen K-Market muovikassi.

Apteekkien myymälätarvikkeet

Kassatiedon Perheteema- malliston muovikassit, paperikassit ja paperipussit on käytössä sadoissa apteekeissa ympäri Suomen. Toimitamme myös signatuuritarrat, hinnoittelutuotteet ja muut myymälätarvikkeet apteekeille.

Suurtulostus

Oman tuotantomme PPC- ja Inkjet- suurtulostusrullat erittäin laadukkaista paperilaaduista. Saatavilla kustomoidut leveydet, grammapainot ja erikoispaperilaadut joustavasti.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close