Vastuullisuus

Lue lisää tuotteidemme materiaaleista, vastuullisuudesta sekä yrityksemme arvoista.

Laadukas ja vastuullinen valikoima. Täällä kerromme mitä se meille tarkoittaa ja mitä me asiakkaillemme lupaamme koskien tuotteiden materiaaleja ja alkuperää.

Materiaalivalinnat ja ekologisuus

Käytämme FSC-sertifioituja paperimateriaaleja. FSC -sertifikaatti kertoo materiaalin olevan peräisin vastuullisesti kasvatetusta ja hoidetusta metsästä. Sertifikaatin myöntämisen kriteereihin kuuluu sekä ympäristö- että sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus. Lue lisää sertifikaatista Forest Steward Councilshipin sivuilta.

Tarjoamme asiakkaillemme pakkausmateriaaleissa sekä muovi- että paperivaihtoehtoja. Muovilla on tärkeä rooli pakkaamisessa, ottaen huomioon niin elintarvikkeiden kuin muidenkin tuotteiden säilymisen haastavissa sääolosuhteissa, kestäen aikaa ja kuljetusta. Muovituotteissamme hyödynnetään kierrätysmateriaalia.

Tiedätkö sinä mihin roskiin kuuluu ikkunallinen kirjekuori tai kopiopaperin käärepaperi? Lataa tästä toimistolle ilmainen paperin ja kartongin kierrätysohje.

Tuotteen ja materiaalin ekologisuuden kannalta todella tärkeää sen oikea loppusijoituspaikka. Kerättävä materiaali säilyy käyttökelpoisena kun olemme tarkkoja että laitamme oikeat tuotteet oikeaan keräykseen. Avuksi tulostettava helppolukuinen ohje siitä, mitä kuuluu paperinkeräykseen, mitä pahvin ja kartonkin keräykseen ja mitä kuuluu laittaa sekajätteeseen.

Tulosta kierrätysohje toimistolle kaikkien hyödyksi!

Lataa tästä – Paperin ja kartongin kierrätysohje (A3 pdf.)

Logistiikka ja ekologisuus

Elinkaaritutkimuksissa keskitytään usein tuotannon sekä käytön aikaisiin päästöihin, mutta logistiikka on sekä kulu- että päästöeränä merkittävä kun puhutaan tuotteiden elinkaaresta. Tehdaskumppanuutemme Euroopassa ovat sitoutuneet logistiseen yhteistyöhön, joka tarkoittaa mahdollisimman tehokkaita yhdistettyjä kuormia.

Sosiaalinen vastuu

Me teemme yhteistyötä ihmisten ja yrittäjien kanssa, emme nimettömien tehtaiden. Auditoimme kaikki yhteistyökumppanimme henkilökohtaisesti. Haluamme olla varmoja toiminnan asianmukaisuudesta, tavata tuotannon työntekijät sekä nähdä työskentelytilat.

Paikallisen yhteisön jäsen ja luotettava kumppani

Kumppaneitamme ovat sekä valmistavat tehtaat, muut sidosryhmät että asiakkaamme. Tarjoamalla laadukkaat hyödylliset tuotteet ja hyvää palvelua haluamme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvua.

Olemme perheomisteinen PK-yritys. Haluamme tehdä kannattavaa liiketoimintaa, kasvaa ja tarjota töitä Pirkanmaalla jatkossakin. Olemme paikallisen yritysyhteisön aktiivinen jäsen.

Haluamme kannustaa yrityksiä pieniin hyviin tekoihin. Vuosina 2018-2020 teemme muun muassa yhteistyötä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Haluatko tehdä tarjouspyynnön tai kysyä lisätietoja?