Vastuullisuus

Lue lisää tuotteidemme materiaaleista, vastuullisuudesta sekä yrityksemme arvoista.

Laadukas ja vastuullinen valikoima. Täällä kerromme mitä se meille tarkoittaa ja mitä me asiakkaillemme lupaamme koskien tuotteiden materiaaleja ja alkuperää.

Materiaalivalinnat ja ekologisuus

Käytämme FSC-sertifioituja paperimateriaaleja. FSC -sertifikaatti kertoo materiaalin olevan peräisin vastuullisesti kasvatetusta ja hoidetusta metsästä. Sertifikaatin myöntämisen kriteereihin kuuluu sekä ympäristö- että sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus. Lue lisää sertifikaatista Forest Steward Councilshipin sivuilta.

Paperin kulutukseen voi vaikuttaa myös käytetyn paperin grammapainolla. Kassatieto on vaihtanut sekä päällystämättömän paperin että lämpöpaperimateriaalin vuosia sitten grammapainoltaan tehokkaimpaan mahdolliseen paperiin. 5 gramman painoero paperin vahvuudessa ei vaikuta käytettävyyteen tai laatuun, mutta säästää sekä metsää että logistiikan päästöjä.

Tarjoamme asiakkaillemme pakkausmateriaaleissa sekä muovi- että paperivaihtoehtoja. Muovilla on tärkeä rooli pakkaamisessa, ottaen huomioon niin elintarvikkeiden kuin muidenkin tuotteiden säilymisen haastavissa sääolosuhteissa, kestäen aikaa ja kuljetusta. Muovituotteissamme hyödynnetään kierrätysmateriaalia. 

Logistiikka ja ekologisuus

Elinkaaritutkimuksissa keskitytään usein tuotannon sekä käytön aikaisiin päästöihin, mutta logistiikka on sekä kulu- että päästöeränä merkittävä kun puhutaan tuotteiden elinkaaresta. Tehdaskumppanuutemme Euroopassa ovat sitoutuneet logistiseen yhteistyöhön, joka tarkoittaa mahdollisimman tehokkaita yhdistettyjä kuormia. 

Käytämme toimituksissamme kierrätyskartongista valmistettuja ekologisia kuitulavoja. Lava on logistiikassa kevyt, ja se on asiakkaan helppo kierrättää kartongin mukana.

Sosiaalinen vastuu

Me teemme yhteistyötä ihmisten ja yrittäjien kanssa, emme nimettömien tehtaiden. Auditoimme kaikki yhteistyökumppanimme henkilökohtaisesti. Haluamme olla varmoja toiminnan asianmukaisuudesta, tavata tuotannon työntekijät sekä nähdä työskentelytilat.

Paikallisen yhteisön jäsen ja luotettava kumppani

Kumppaneitamme ovat sekä valmistavat tehtaat, muut sidosryhmät että asiakkaamme. Tarjoamalla laadukkaat hyödylliset tuotteet ja hyvää palvelua haluamme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvua.

Olemme pieni perheyritys. Haluamme tehdä kannattavaa liiketoimintaa, kasvaa ja tarjota töitä Pirkanmaalla jatkossakin. Olemme paikallisen yritysyhteisön aktiivinen jäsen.

Haluamme kannustaa yrityksiä pieniin hyviin tekoihin. Vuosina 2018-2020 teemme muun muassa yhteistyötä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Haluatko tehdä tarjouspyynnön tai kysyä lisätietoja?
Ota yhteyttä