Lue lisää tuotteidemme materiaaleista, vastuullisuudesta sekä yrityksemme arvoista.

Materiaalivalinnat

Käytämme FSC-sertifioituja paperimateriaaleja. FSC -sertifikaatti kertoo materiaalin olevan peräisin vastuullisesti kasvatetusta ja hoidetusta metsästä. Sertifikaatin myöntämisen kriteereihin kuuluu sekä ympäristö- että sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus. Lue lisää sertifikaatista Forest Steward Councilshipin sivuilta.

Tarjoamme asiakkaillemme pakkausmateriaaleissa sekä muovi- että paperivaihtoehtoja. Muovilla on tärkeä rooli pakkaamisessa, ottaen huomioon niin elintarvikkeiden kuin muidenkin tuotteiden säilymisen haastavissa sääolosuhteissa, kestäen aikaa ja kuljetusta. Muovituotteissamme hyödynnetään kierrätysmateriaalia.

Logistiikka

Elinkaaritutkimuksissa keskitytään usein tuotannon sekä käytön aikaisiin päästöihin, mutta logistiikka on sekä kulu- että päästöeränä merkittävä kun puhutaan tuotteiden elinkaaresta. Tehdaskumppanuutemme Euroopassa ovat sitoutuneet logistiseen yhteistyöhön, joka tarkoittaa mahdollisimman tehokkaita yhdistettyjä kuormia.

Sosiaalinen vastuu

Me teemme yhteistyötä ihmisten ja yrittäjien kanssa, emme nimettömien tehtaiden. Auditoimme kaikki yhteistyökumppanimme henkilökohtaisesti. Haluamme olla varmoja toiminnan asianmukaisuudesta, tavata tuotannon työntekijät sekä nähdä työskentelytilat.

Mukana auttamassa

Vuodesta 2018 alkaen olemme olleet Suomen Luonnonsuojeluliiton hopeatason kannatusjäsen. Lahjoitamme apteekeille suunnittelemamme Perheteema -myymälätarvikesarjan tuotosta osan Luonnonsuojeluliitolle.

Vuonna 2020 aloitimme yhteistyön Syöpäsäätiön Roosa nauhan virallisena yhteistyökumppanina. Suunnittelemiemme Roosa nauha -myymälätarvikkeiden myynnistä lahjoitamme osan Roosa nauha -keräykseen.