Yritys ja arvot

Yrityksen historia tiivistettynä

Kassatieto Oy on perustettu 1976 ja toimii jo toisessa sukupolvessa. Yritys on kehittynyt kassajärjestelmien huolto- ja myyntiliikkeestä moderniksi paperinjalostustehtaaksi. Tuotanto lähti liikkeelle kassakuittirullien konvertoinnista.

Vuonna 2007 omistus siirtyi nykyiselle toimitusjohtajalle Mika Koiraselle. Puolan yhtiö ja tuotanto on perustettu, ja Suomen toimipiste muutti suurempiin tiloihin Ylöjärvelle.

halli
Ylöjärven halli rakenteilla Elovainiossa

Tänä päivänä Kassatiedon oman tuotannon paperirullien lisäksi yritys maahantuo ja toimii tukkurina laajalle valikoimalle myymälätarvikkeita. Paperikassit, muovikassit ja hinnoittelutuotteet toimitetaan jälleenmyyntiin ja myymäläketjuille ympäri Suomen.

Yrityksellä on 20 työntekijää kahdessa maassa. Puolan tuotantolaitos sijaitsee Strykowissa ja työllistää 12 henkilöä. Ylöjärvellä sijaitsee päävarasto, pientuotanto ja hallinto joka työllistää 8 henkilöä.

Avainluvut

Henkilöstön suuruusluokka HS2: 4 (20-49)

Liikevaihdon suuruusluokka LS1: 7 (2-9,9milj)

Liikevaihto yhteenlaskettu Kassatieto Oy ja Kassatieto Sp.z.o.o

Yrityksemme arvot

Sosiaalinen vastuu

sustainability-people.png

Me olemme suomalainen perheyritys. Haluamme olla hyvä työpaikka ja tarjota työntekijöillemme viihtyisän työympäristön.

Ympäristöystävällisyys

kuusi.png

Ympäristövastuumme nimissä teemme yhteistyötä vain FSC – sertifioitujen paperinvalmistajien sekä tehtaiden kanssa. FSC – sertifikaatti takaa sen, että materiaali on hyvin ja vastuullisesti hoidetusta metsästä ja sen tuotantoketju on tarkastettu. Voit lukea lisää FSC – organisaatiosta sekä sertifioinnista täältä.

Käytämme kotimaan rahdeissa suurimmaksi osaksi kuitulavoja, jotka on valmistettu 80% kierrätysmateriaalista. Kuitulava on helppo kierrätää pahvinkeräyksen mukana, sen lisäksi että se on helppo käsitellä.

Kassatieto on Suomen luonnonsuojeluliiton tukiyritys sekä sopimuskumppani. Sopimuskumppanuuden piirissä on kaudella 2018-2019 Kassatiedon Perheteema Apteekkipussit, joista ohjataan suoraa tukea Suomen luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön.

SLL tukiyritys

Lue lisää tästä yhteistyöstä täällä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close