Paperikassi XL Ruokaa kaikille aisteille

Kirjautumalla sisään, näet toimialakohtaiset tuotteet ja edut

Varaston tyhjennys! Kun tilaat näitä kasseja vähintään 5 laatikkoa, saat koko tilauksesi loppusummasta -5%. Tarjous voimassa 28.2.2023 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous hyödynnettävissä vain kerran per yritys. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Suurempi tilausmäärä ei kasvata alennusprosenttia. Tarjous koskee vain varastotuotteita. Tarjous lasketaan manuaalisesti tilaustasi käsitellessämme, alennus ei näy verkkokaupan kassalla. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ruokaostoksille suunnittelemamme paperikassi ruoka-aiheisella etu- ja takapainatuksella. Ruokapaperikassin sivulevikkeistä löytyy kivat vinkit paperikassin kierrätyskäyttöön ja herkullisen Puhvipannukakun resepti.

Myyntierä 250kpl/ltk. 100% kierrätysmateriaalia.

65,20  (Alv. 0%) ltk

Tuotetunnus (SKU): 1402 Osastot: , Avainsana tuotteelle

100% kierrätysmateriaalista valmistettu iso paperikassi. Edessä ja takana painatus “Ruokaa kaikille aisteille” ja sivulevikkeissä hauskat ja hyödylliset vinkit paperikassin uusiokäyttöön ja resepti Puhvipannukakulle. Paperikassi on elintarvikekelpoista ja FSC-sertifioitua, vastuullisesti tuotettua paperia. https://fi.fsc.org/

Leveys 32cm, korkeus 43cm ja pohjan leveys 17cm. Litteillä paperikahvoilla. Myyntierä 250kpl/ltk.