Apteekkitarvikkeet

Kassatieto on tehnyt yhteistyötä suomalaisten apteekkien kanssa jo useita vuosia, alunperin valmistajan roolissa. Kassatieto osti apteekkialalla toimineen Yrittäjien Paperipalvelun liiketoiminnan ja toiminta sulautettiin Kassatietoon vuonna 2016.

Kassatiedon myymälätarvikemallisto apteekeille kantaa nimeä Perheteema ja sisältää apteekkien muovipussit sekä paperikassit.

apteekkiteema_valkoinen

Perheteematuotteita käyttämällä tuet Suomen Luonnonsuojeluliiton toimintaa! 

Kassatieto on Suomen Luonnonsuojeluliiton tukiyritys ja sopimuskumppani kaudella 2018-2019 koskien apteekkien muovi- ja paperikasseja. Jokaisesta apteekille myydystä perheteemamalliston paperikassi- ja muovipussilaatikosta ohjataan tukea Suomen Luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyöhön. Apteekkinne voi kasvattaa hyvää ja olla mukana positiivisessa viestinnässä – Lue lisää yhteistyöstä täältä.

nimetc3b6n.jpgPaperikassit perheteema

 

 

 

 

 

 

Kassatieto toimittaa myös soveltuvat signatuuritarrat ja hyllynreunatarrat Salix / Pd3 ja Maxx- järjestelmiin. Apteekkien myymälätarvikevalikoimastamme saa helposti samalla tilauksella kaiken tarvittavan – myös toimistotarvikkeet sekä sosiaali- ja taukotilojen tarvikkeet.

Lähetämme Sinulle mieluusti myös sähköisen tuotehinnastomme. Voit tilata hinnaston asiakaspalvelu@kassatieto.com tai helposti tällä lomakkeella:

Apteekkitarvikkeet tilattavissa helposti myös verkkokaupastamme:

www.apteekkitarvikkeet.fi

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close